< Till bloggens startsida

Jordan Jansen


Hur fan kan han ta såna toner..?





min kärlek, mitt liv, min framtid.

Min finaste, jag har så mycket inom mig som jag bara vill få sagt. Men det går inte att skriva säga eller visa, tillräckligt mycket för att beskriva känslan jag har inom mig. Du kommer aldrig förstå, och jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket du verkligen betyder för mig, eller hur stor plats i mitt liv & hjärta du har. Jag ska vara ärlig, i början av allting så trodde jag aldrig att jag skulle falla för någon som du, du va den där killen jag aldrig skulle få. Den killen jag aldrig skulle prata med, den killen jag bara fick se på håll. Få titta på när du gick förbi, utan att du märkte då förstås.. jag vågade inte prata med dig, jag visste inte hur du skulle reagera. Jag visste inte vad jag skulle göra, för från första första början har jag alltid kollat extra på dig, det har alltid varit något med dig.. men jag visste aldrig vad. Från första dagen vi pratade blev jag som en lycklig lite skitunge som gick runt med mobilen i handen 24 och smsade med dig. Jag va så jävla lycklig, vet du varför? För du va annorlunda. Du var och är unik, du är så speciell. Du är den ända killen som jag någonsin haft känslor för, den ända killen som lyckats få mig att falla totalt.

Jag drunknar i dina ögon, jag blir helt varm när du ler, jag får fjärilar i magen när du rör mig.. allt känns bara så rätt med dig. Vi har haft det så sjukt upp och ner, men i slutet står vi ändå kvar tillsammans hand i hand. Det är du & jag babe. Ingenting kommer kunna splittra oss, vi är äckligt starka tillsammans. Vi har byggt ett så starkt band tillsammans. Vi kan vara svaga i perioder, men alla har bad times också. Det du och jag har det är äkta rakt igenom. Oavsett vad står vi kvar med varandra, och tar oss igenom ALLT. Min kärlek till dig är oändlig. Det finns ingen som dig min älskling.

Det vackraste med dig är ditt hjärta, ditt hjärta av guld. Du visar det kanske inte utåt för vem som helst, men jag ser igenom dig. Och det har jag gjort sen dag 1. Jag ser sånt andra inte ser, jag ser hur godhjärtad du är, hur mycket du bryr dig osv. Asso jag vet inte ens vad jag ska säga, jag kan helt enkelt inte förklara hur mycket jag än försöker. Men jag låg nu i min säng och tänkte på dig. Så jag var tvungen att få ut en del av mina tankar. Jag vill att du ska veta om hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig. Jag vill att du ska veta jag uppskattar dig som person och att du betyder världen för mig. Jag har aldrig någonsin känt den här känslan i hela mitt liv förrän nu. Det är bara du som gäller, du är det bästa som någonsin hänt mig. Du & jag älskling, du och jag bara vi två. Jag vet att man kanske inte ska säga föralltid, för varje gång jag gör det blir det inte så. Men med dig, det är bara menat att det ska vara vi två. Vi två är menade för varandra. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå. Du är det bästa livet gett mig. 





RSS 2.0