< Till bloggens startsida

Hos pojkvännen

Hello.

Jag och henkeboy har precis kollat på 14 suger. Han deckade efter 10 min.. som vanligt. Han har sovit mest hela tiden så har precis ryckt upp han ur sängen och ska dra med han ut på en promenad istället för att pigga upp honom så vi gör någon nytta! Får alltid smått ångest när man går igenom en dag utan att göra nånting. Känns som man kastar bort så mycket tid! Hur som helst så måste jag bara påpeka att anledningen till att jag knappt bloggar är för jag inte har någon fungerande dator. Det är ju betyligt lättare att blogga om du har en stationär dator, eller en bärbar i normal storlek. Jag har ju bara min lilla mini dator som är seg som en banan och fett dryg att surfa på. Men jag gör så gott jag kan. Hur som helst så ska jag bara invänta pojken som gör ngt oviktigt så vi kan rulla utåt. 

Vi hörs! 


Bjuder på en bild ifrån Spanien i somras! (han köpte tröjan för skojs skull)


Ögonbrynspiercing

Jag saknar min piercing i ögonbrynet så jag dör lite ibland! Idag är en sån dag, det var så sjukt snyggt och så sjukt unikt. Piercing killen ville till och med att jag skulle komma in så han fick ta en bild på det för han hade aldrig gjort såhär förr. Jag har alltså haft sex ögonbrynspiercingar.. tror jag? Först tog jag en vanlig stav piercing som man har när man tar hål i ögonbrynet. Den satt i nästan ett år, sen växte den ut. Jag väntade och skulle gå och ta en ny, en stav alltså. Då satt den i några månader bara sen växte den ut också.. Då väntade jag ännu längre, fick ett presentkort på darkwell och gick och gjorde en annan variant. Alltså inte en vanlig piercing stav utan två diamanter som du skär in i huden, minns inte vad det heter nu bara för det. Då gjorde jag så att jag satte ena diamanter över ögonbrynet och den andra under, så det skulle se ut som en vanlig ögonbrynspiercing, såhär såg det ut: 

Inte en sån charmig bild men hittade ingen annan, tog typ inga bilder på mina piercingar? Hur som helst, den översta diamanten ''ramlade'' av när jag tvättade den.. så jag gick alltså runt med bara en av dessa diamanter..Fast dom här ska du inte kunna ta ut själv ELLER kunna byta smycke på. Så jag trodde dom satt som sten typ.. men nej nej där hade jag fel. Så då gick jag runt och såg ut såhär ett tag:
haha såg inte klokt ut tyckte jag, men vissa tyckte det var snyggt. Här hade jag ju såklart börjat bli sjukt frustrerad och börjat ge upp hoppet om att det skulle funka med ögonbrynspiercing på mig. Men jag ville så gära ha piercing där så jag gav mig inte. Så jag gick till Darkwell ännu en gång och sa att den bara lossnat när jag hade tvättat den. Så satte dom tillbaka den utan kostnad(som tur var) MEN då ville jag inte ha den översta diamanten där den innan satt längre, jag satte den bredvid den under för jag tänkte att då kanske det funkade efterom den understa diamanten satt as bra. Så då satte han dit en till diamant bredvid den andra och då såg jag ut såhär!: 

Hahaha inte den charmigaste bilden jag vet! Men jag hittar inga bra bilder där piercingarna syns ordentligt. Så det här va jag sjukt nöjd med. Ingen hade haft såhär förr sa han som piercade. Det var unikt, det var snyggt som fan och jag var sjukt nöjd. Såhär satt dom fast ett ganska bra tag innan jag började få ont i den ena diamanten och jag börjar känna att den sitter typ.. löst? Sjukt äckligt. Tillslut satt den helt snett så jag drog bara ut den (ja det gjorde ont) Så kom jag tillbaka till att bara ha en liten plutt diamant kvar. Så den lät jag faktiskt va ett bra tag innan den också växte ut.. 

Denna besvikelse gång på gång tog på mig faktiskt ordentligt. När jag lagt ner så mycket pengar på denna piercing och så funkade ingen av dom. Varken stav eller ''diamanterna''. Är än idag sjukt besviken för jag vill verkligen ha piercing. Men snubben i Darkwell sa att även han har testat i ögonbrynen gång på gång men för vissa sätter sig inte piercingen bara. Och den växer ut. Sad but true. Ja saknar min piercing sjukt mycket fortfarande fast än det va fett längesen den växte ut för sista gången. Kan fortfarande inte acceptera att det inte funkar på mig :( buhu. Jaja.. life goes on! Nu ska jag kolla på film, puss!



yeah



Hoes want attention, women want respect.






RSS 2.0