< Till bloggens startsida

Right now

Ligger i sängen och kikar på "the holiday" skitbra film om ni frågar mig! Mitt liv är lite kaos just nu så återkommer.


Getaway - Starting over

 

Cola, Jersey shore, min bobo, & min filt. Mission completed.

Nu ska jag mysa ner mig i min säng, under min underbaraste filt! Så cooozy :) 
Ska drömma mig bort, lägga allt bakom mig. Upp för praktik imorgon, för er som
inte visste så praktiserar jag på Leos Lekland just nu och ska göra det fram
till v.49 *suck*. Vi har iaf höslov snart tack och lov!! Nej fan nu blev jag hungrig 
också, måste gå och göra något att käka. BYE BYE LADIES AND GENTLEMEN!!!

Vet ni varför mammuttarna dog ut? För det fanns inga papputtar! hahahahah klockren.
jaja hejdå

 
 

You bring this to far.

Min dator cplaggar just nu så det är galet jobbigt att blogga men jag måste få skriva av mig iallafall. 

Livet är definitivt lättare för vissa. Att se folk bara gå vidare och lyckas med allt dom vill göra, uppnå allt dom vill uppnå.. får mig att ställa mig själv frågan: vad håller jag på med? Hur satte jag mig själv i den här situationen. Varför ska jag alltid trassla till det för mig själv? Frågor utan svar, ohyes. Samtidigt kan jag inte förstå hur patetiska vissa människor faktiskt är. Såna som säger ''jag bryr mig inte'' men sedan lägger ner världens energi på att älta älta älta. Get over it. Livet just nu känns ok, det funkar. Har varit bättre. Jag känner en saknad av något bättre, en saknad av nånting jag försöker nå fram till men nästan aldrig kommer helt fram till. Förvirrad var ordet. 

Bråk efter bråk, tvivel efter tvivel, paranoid, orolig, rädd, trasig. En ständig känsla utav oro, en ständig känsla utav meningslöshet.Saknaden utav förflutet, saknaden av värdhet. Thug life - thats right. 

Hur som helst så kommer man aldrig komma undan haters. Haters gonna hate, eller hur äre man säger? Livet suger ibland helt enkelt. Tonåren är fan inte lätta för vissa, det jobbigaste är att bar se på när folk inte ens lyfter ett finger men ändå får allt serverat, inga hinder. Jaja skriver fett konstigt för är fett konstig i huvet. 


Måste bara få säga en sak: Just wait for it honey, karma is a bitch. Prutt på dig :)
Såhär känner jag just nu.

Old enough to know better, to young to give a fuck

 

Do you ever feel you've become the worst version of yourself?


Old memories, old times

 
















Övningskörning /My night

Jaa.. för er som läser min mammas blogg så har ni säkert hört om hur mycket krångel det varit med mitt tillstånd? Men hur som helst så har jag fått det nu så jag övningskörde för första gången igår faktiskt! Var sjukt nervös för har ju aldrig någonsin kört en bil. Men det gick förvånadsvärt bra faktiskt. Är stolt över mig själv som klarade mig så bra. Har hört ifrån många andra att det är svårt att starta, men det tycker inte jag alls att det var. Jag tycker det är mer svårt med att hålla koll på när man måste använda kopplingen och så! Men jag lärde mig ganska snabbt hur man körde på 1an iaf haha när jag växlade till 2an gick det för fort.. :( 

Nu har jag precis ätit middag och ska snart iväg till min pojke för att kolla på Real-Barcelona. Har alltid varit lite smått intresserad av fotboll faktiskt, men aldrig visat det haha. Men henke är väldigt intresserad kan jag säga! Att kolla på Real matcher med honom är ingen dans på rosor om man säger så ;) Nej men nu måste jag springa på toaletten för blev överraskande pinknödig!! Varsågod för informationen :)


Se u lateeeeeeerr ♥ 



Disney nostalgi

Har ni tänkt på hur otroligt bra alla Disney filmer är egentligen? Ända sen jag varit liten har jag älskat alla disneyfilmer. Dom allra äldsta är dom absolut bästa enligt mig, Snövit, Törnrosa, Tarzan, Lejonkungen, Dumbo, Alladin, Musse pigg, Den lilla sjöjungfun, Djungelboken osv. Jag minns när jag och Janelle satt och kikade på dom filmerna som barn, och allt som fanns då var ju gamla VHS band som ni minns? haha utvecklingen har ju gått en del framåt sen dess ;) Men nu idag när jag kollar tillbaka på dom gamla filmerna så väller det över av nostagli känslor! Och grafiken var förvånadsvärt bra för typ.. 12 år sen (minst)? Jag tycker iallafall personligen att dom allra äldsta Disneyfilmerna är dom bästa filmerna genom tiderna. Än idag sitter jag och bölar som ett litet barn till Lejonkungen och Tarzan. Säkert många fler men har inte sett dom anda filmerna sen jag var liten. Synd nog, det måste göras! 

Nu ska jag fortsätta lyssna på Tarzan soundtrack och mysa med mig själv -Forever alone. 



In H-town

Shoo! Länge sen jag skrev här nu så jag tänkte att jag kunde slänga in ett vettigt litet inlägg! Är just nu hos pojkvännen och gör inte speciellt mycket. Jag snaggade honom nyss, eller snagga och snagga jag fixade till det lite jämnare och så! Proffset Patricia är i farten, whoop whoop. Sen fixade jag ögonbrynen på min pojke också. Så nu är han fräsch och fin :) Inte för han inte är de annars men.. jaja hur som helst! Idag har det väl inte håänt speciellt mycket förutom att jag fick tillbaka en uppgift på svenskan som jag fått betyget A på. Jarrå!

Tänkte även uppdatera er om att jag har tappat intresset helt för att blogga (det kanske märks) men jag slänger in lite inlägg då och då för har ju ändå mycket att dela med mig av. Idag är det fredag och det säger mig ingenting, ska bara ta det lugnt i helgen för har åkt på en trevlig hosta som har hållt i sig i 3 veckor nu :( Men jag försöker göra mitt bästa för att stå ut. 

Det var väl i stort sett allt jag har att komma med nu, ska börja uppdatera mer nu så stay tuned! ♥ 




RSS 2.0