< Till bloggens startsida

The shit you hear about me might be true. But then again, it might be as fake as the bitch who told you.


Breaking up is hard, but moving on is even harder.

Jag pallar inte hata mig själv för att jag saknar honom, men de gör jag.
Fan vad jag saknar dig.


zwani.com myspace graphic comments




Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.





Tonight I wanna cry




sum 41


K Ä R L E E E E E E E E E E E E K






Love is a bitch but everybody needs her

Det finns ingen bättre, det finns ingen människa som du Sara, mitt hjärta. 




If you wanna fly, you got to give up all the shit that weighs you down





pallaar inteeee

de något fel på min bloggdesign, förösker fixa

En tanke

Idag pratade jag med en brud som jobbar i min gamla skola, hon snackade om hälsa och det fick mig att börja tänka..
Hälsa handlar om så mycket mer än bara att må bra i kroppen. Det handlar om hur du mår som person och trivs med dig själv. Jag ska vara helt ärlig, jag trivs inte alls med mig själv vissa stunder. Oftast trivs jag inte alls med mig själv faktiskt. Men, jag har gjort dom misstagen jag gjort, och kan inte ändra på dom hur mycket jag än vill. Folk dömer, och det kommer vi aldrig komma undan. Klart man dömer det gör alla omedvetet. MEN det finns dom människorna som dömer, har sin åsikt om en person. Sen när personen totalt ändras så håller man fortfarande kvar vid sin åsikt. Alltså, dom släpper aldrig saker. Såna människor tål jag bara inte.
Människor kan förändras. Och det gäller för oss andra att tro på det. Döm inte i onödan. Jag vet själv att jag som person kan vara väldigt dömmande. Men jag kan även ändra mina fördomar. Men så finns det ju dom människorna som vägrar att ändra uppfattning om en annan person, och det gör mig så otroligt ledsen att själv vara med om det dagligen, och se andra vara med om de. För varför folket? varför inte släppa saker, let it go. Gjort är gjort, människor förändras, tiderna förändras. Klart man får ha sin åsikt om saker och personer. Säger inte att alla i världen ska sitta och älska varandra och inte få ogilla någon. Det är absolut inte så jag menar.
Jag säger bara att jag är så otroligt trött på människor. Människors hat emot varandra, folks småtjaffs, folks blickar fördomar och åsikter. Är så jävla trött på skiten. Är så trött på att sitta och höra om mord, rån, misshandel, hot, personrån ja gud vet vad varje dag. Jag säger inte att jag är perfekt och itne gör något fel. Jag är precis som alla andra, en människa med åsikter och synpunkter. Jag säger bara att just i stunden börjar jag tänka efter, vart har världen tagit vägen? Den har spårat ur totalt. Såhär har det visserligen varit i stort sätt jämt. Men nu känns det som jag själv har för stor del i det hela. När jag va mindre var jag själv ovetande och brydde mig inte speciellt mycket pga att jag var ju liten och fattade inte? Men nu, ouf vad jag inte orkar.
Att vara med om saker dagligen, att höra om saker dagligen, se saker dagligen. Är så trött på världen.
Varför är frågan? konstiga tankar jag har på kvällen, men när man tänker efter. Så har vi människor jävligt onödigt beteende.

Being nice to someone you

don't like doesn't mean

you're fake. It means you

are mature enough to

tolerate your dislike

towards them.





-

The problem with guys is they pretend to like a girl when they really don't, and the problem with girls is they pretend they don't like a guy when they actually do




Wanna know who your real friends are? Fuck up and see who's still there.





There'll always be that one girl who's prettier than you. What you've got do to is find the guy who doesn't care.



GE MIG.... NUU

Hans röööööööööööst!


Open your mind, before your mouth.






öppen ska det vara

Jag måste skriva av mig nu. Det är endast för stunden jag känner såhär.

Nu efter kanske.. högst 2 månader sen inträffade det jag aldrig trodde skulle hända. Jag känner mig oduglig, värdelös, dålig. Men på samma gång vet jag att det är jag som har rätt. Det är inte jag som gjorde fel. Du missuppfattade och valde fel. Ditt val kommer du inse va fel en dag. Jag kanske inte har de finaste leendet, brösten, rumpan eller benen. Men jag var en ängel mot dig, mitt hjärta va rent av guld för dig. Jag gjorde allt.. Jag slösade min tid. Nu spelar egentligen ingenting roll längre. Men tänker på det här ofta nu för tiden och allt känns bara så jävla fel. Pallar inte sitta och hålla käften längre.

Jag hatar att visa mig svag för dig, därför biter jag ihop och kollar åt ett annat håll. Du finns inte, du har aldrig funnits. Jag har aldrig känt något för dig, du har aldrig varit mitt livs största kärlek... aldrig.

Ordet kärlek fanns inte ens i mitt liv innan dig, kärlek var något jag aldrig hade upplevt tidigare. Men så kom du, den där omöjliga killen jag hört talas om, den killen jag visste inte var bra, den killen jag aldrig i hela världen skulle kunna tänka mig tillsammans med, du kom och så var jag fast. Det var som jag levde för dig enbart, och när du drog.. då fanns ingenting kvar. Jag såg svart, min framtid försvann, 1 sekund sen var du borta.

Det var jag som lämnade dig det vet jag. Men jag stod inte ut längre. Du förstod inte förrän efter.. synd. Vet inte vad mer jag kan säga. Jag är inte perfekt och kommer aldrig bli det. Jag lever inte för någon annans skull än min egen och mina närmaste. Jag tänker aldrig mer göra samma misstag som jag gjort. Jag är jag, och så kommer det alltid att vara. Om man inte accepterar det behöver ni inte ens slösa tid, speciellt itne du. Du gör allting mycket svårare för dig själv.

Fuck det här, det va ju du & jag eller hur? fan hände med det. Du gör mig galen, du tog den jag var ifrån mig. Jag är inte den personen jag var och jag hatar dig för det. Jag hatar det du gjort mot mig, jag kan inte hata dig. Bara det du gjort. Vet fan inte vad jag ska göra längre. Hur lång tid ska de ta? hur mycket skit ska jag ta? hur mycket ska jag orka.. Jag har iaf insett en sak. Jag är så jävla stark.


Nu är det dax att inse fakta: it's over.


RSS 2.0